Om oss

Vi erbjuder dig
Trädgårdsmaskiner såsom gräsklippare, automowers, röjsågar, trimmers, häcksaxar och motorsågar. Vi är auktoriserade återförsäljare för Husqvarna, Klippo och McCulloch. Vi har även Gardenas bevattningsutrustning.

Vi hjälper dig med reparation och service av din trädgårdsmaskin. Vi installerar din automower så du får ett perfekt resultat. Vi erbjuder också vinterförvaring av din automower.

Vi är återförsäljare för Autosmarts rengörningsprodukter för bla. bilvård. Du får samma resultat som proffsen har!

Är det dags för något nytt så finner ni det mesta i vår butik.

Ni hittar oss på:
Södra Industrigatan 2, 289 32 Knislinge, Sverige

I vår butik finns trygghetskameror för att kunna förebygga och utreda brott. Inspelat bildmaterial lagras i max två månader i enlighet med gällande riktlinjer. Vi kameraövervakar med stöd av intresseavvägning utifrån att vi strävar efter en säker butiksmiljö för både våra kunder och anställda. Dessutom baseras vår intresseavvägning på att bildmaterial enbart gås igenom om det finns brottsmisstankar samt att bildmaterial raderas inom två månader från inspelning vilket bedöms utgöra en begränsad risk för de registrerades friheter och rättigheter. Denna risk anses rimlig i jämförelse med risken för att utsättas för brott om trygghetskameror inte hade funnits i våra butik. Vid misstanke om brott kan bildmaterialet komma att lämnas ut till polisen.